En Paul Molenaar wauwelt rustig voort.

Bron.

Er is de afgelopen jaren wel flink gewerkt aan ilse.nl, maar echte zichtbare vernieuwingen hebben we niet gepresenteerd. We hadden ook niet het gevoel dat dat veel zoden aan de dijk zou hebben gezet. De opmars van Google was van dien aard, dat we investeringen niet verantwoord vonden. Heeft met geschoren worden en stilzitten te maken.

In verband met de aankomende Startpagina campagne hebben we nog eens wat merkbekendheids-onderzoek gedaan en nog steeds blijkt ilse één van de allerbekendste internet-merken te zijn. Het marktaandeel mag zijn afgenomen, de bekendheid nauwelijks. Daarom hebben we besloten in 2006 weer een grote investering in ilse.nl te doen. We hebben een aantal partijen gesproken over samenwerkingsvormen op het gebied van zoektechnologie, en voor ons is het duidelijk welke koers we gaan varen. De samenwerkingen zijn nog niet bezegeld (paar weekjes nog), maar wel is duidelijk dat ilse.nl zich helemaal zal toeleggen op een eigen zoekdomein. Daarbij is kennis over het lokale domein belangrijk, maar ook op onderwerpgebieden. We zullen de brede ‘www-index’ niet langer zelf doen, maar zorgen wel dat onze kennis over het lokale domein wordt ingebracht in het geheel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s