TOCH MEER DAN 10 LOGS OP PAGINA!!

Goed nieuws van het web-log front: Het aantal logjes dat op de beginpagina wordt getoond hoort wel degelijk op een groter aantal dan 10 instelbaar te zijn. Er is hier sprake van een bug en we mogen er dus van uit gaan dat dit binnenkort is opgelost!!!

En wie het herpubliceren van z’n web-log te lang vindt duren moet eens proberen alleen de index te publiceren.

Al deze wijsheid komt van web-logs onvolprezen Kim, waarvoor dank!

11 gedachten over “TOCH MEER DAN 10 LOGS OP PAGINA!!

 1. @Dolbee: De meesten willen er meer, maar 10 is momenteel het maximum. En dan kom je meestal niet op 8 uit, zoals jullie. 8 is natuurlijk niet gek, maar daar kan je doorklikken naar de volgende pagina, en hier houdt alles op, of je moet met het archief aan de haal gaan.

 2. Meisje kan hier wel lekker staan opscheppen, maar de gewone weblogger die aan de zijlijn staat te kijken, heeft daaraan geen boodschap! Weinigen zullen bereid zijn of de mogelijkheid hebben om 14.95 euro te dokken.
  Ik vraag mij trouwens af hoe web-log.nl gaat omgaan met zijn betalende klanten? wie voor iets geld vraagt dient daarvoor ook een behoorlijk product aan te bieden en daarover correct communiceren. Vooral dat laatste is niet meteen de grootste kwaliteit van het web-log.nl-team!
  … Ik vrees dat nog wel eens de achilleshiel van de “betaaldiensten” zou kunnen worden. “Niet zeuren ’t is toch gratis”, zal vanaf dan niet meer als argument ingeroepen kunnen worden!

 3. Dan wordt het gewoon: Niet zeuren, je hebt toch al betaald.
  Alle gekheid op een stokje, het is een gevoelig punt wat je daar raakt Spyglass.
  Daar zullen we het vast nog wel vaak over hebben.
  Kun je eigenlijk uberhaupt betalen als je geen credit-card hebt?

 4. Aha, vandaar. Ik dacht dat de mogelijkheid om naar de volgende pagina te klikken ook aanwezig zou zijn in de ‘nieuwe omgeving’. Eerder stond het aantal logs bij ons op 15 ingesteld, maar dat gaat ten koste van de laadtijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s