6 mei 2006 Pim Fortuyn.

Nu er van de LPF in de verkiezingspeilingen niets meer over is lijkt het des te zinniger om nog eens stil te staan bij de man die zoveel mensen in beroering bracht. Wat een prachtmens. Of je het nu met hem eens was of niet.
Als u zaterdag niet hoeft te werken moet u natuurlijk wel present zijn.Pim

5 gedachten over “6 mei 2006 Pim Fortuyn.

 1. Hallo Frans,
  Je bent sinds je overstap naar het nieuwe Streepjeslogland nogal populair. Ik kwam de naam van je blog namelijk op diverse plaatsen tegen.
  Ook ontving ik een bericht van je, wat niet geheel duidelijk is omdat het slechts uit een enkele punt (.) bestaat. Ik viste hem nog net op tijd uit mijn spamfolder omdat ik vermoed dat er iets fout is gegaan met je berich op mijn mailform. Het zou nl. een reactie kunnen zijn op mijn log over de herdenking van Pim.
  Klopt dat?
  Ik ga overigens niet naar Rotterdam i.v.m. de afstand, maar ik ga wel halfstok vlaggen op mijn weblog en in het echt.

 2. Jaah vond het zeker een goeie kerel 😛
  Was het wel met ‘m eens dat wel, als ik tijd had was ik zeker gegaan 😛
  IK MIS PIMMIE 😥
  Groetjes, Morrison

 3. Hoewel ik het zeker niet altijd met hem eens was had ik toch graag willen meemaken wat er zou zijn gebeurd als hij wel de macht zou hebben gehad. Helaas zullen we het nooit te weten komen… Het blijft behelpen met het zooitje angsthazen wat meeknikt om het goedbetaalde baantje niet te verliezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s