Alegría in Amsterdam

Min of meer bij toeval kwam Fransamsterdam er zojuist achter dat het Cirque du Soleil deze zomer haar tenten opslaat bij de Arena om de geweldige voorstelling Alegría maar weer eens uit de kast te halen. Om te voorkomen dat Frans teleurgesteld zal worden heeft hij meteen maar kaartjes besteld voor de middagvoorstelling van zaterdag 22 juli. Anders is het weer zo zonde van je hele avond. Toch? 🙂

Cirquedusoleil

3 gedachten over “Alegría in Amsterdam

  1. Jaaaaaaaaaaaaa ik wist al een tijdje dat ze zouden gaan, en ik baal er zo van dat die kaartjes zo duur zijn 😦 Boehoeee..!! Ik had Edje er wel mee naartoe willen vragen, maarja.. Cirue du soleil blijft gewoon mooi.. En alegria vast ook. Heb jij die ook al eerder gezien?
    x

  2. Ik zou heeeel graag willen, maar ik ging juist niet omdat ik (nog) geen geldboom op mijn rug heb groeien en ik zo’n kaartje toch best duur vind (althans, als je een leuke plek wilt hebben).
    xje! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s