WEB-LOG WEER PLAT.

Voor de derde keer binnen een week ligt web-log 2.0 plat. Terwijl ze nou juist daarnaar zijn omgeschakeld om dat te voorkomen. Er zal wel weer niet aan gewerkt worden, we zullen wel weer geduld moeten hebben, etc.

Dit is de limit, geacht web-log team, ik ben het nu meer dan beu. Dit kan zo niet langer. Ilsemedia staat erom bekend hun eigen getalenteerde kinderen om zeep te helpen en dit wordt vrees ik weer een sprekend voorbeeld.

4 gedachten over “WEB-LOG WEER PLAT.

  1. Ik werd gisteren ook weer helemaal gek, wou een logje maken op de oude manier zoals ik vroeger deed, met een verhaaltje fotootje, nou kreeg het niet voor elkaar. Ben stiekem wel met wat anders bezig dus als dat klaar is is het over en uit. Prettig weekend 😉

  2. Ik weet niet wat ze bij web-log hebben gedaan, maar je web-log laadt nu al binnen 1 minuut en dat waren er tot gisteren nog ruim 5. (Bij anderen heb ik geen last (laden in enkele secondes) en ik heb ook nog niet kunnen achterhalen waar het in zit/zat.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s