Is er al iemand verhuisd?

Om 16.15 meldde over.web-log dat vanaf ‘nu’ alle web-logs vanaf ‘vanavond’ zouden gaan verhuizen en dat het web-log team ‘vannacht’ het proces in de gaten gaat houden en ‘morgen’ bericht hoe het ‘vannacht’ gegaan is en dat het nog wel een paar weken gaat duren.
Verder werd er nog wat verwarring gezaaid over de kennelijk nogal geheime volgorde van de verhuizing. Frans heeft al gesuggereerd om een ‘lijstje’ van de volgorde van de te verhuizen web-logs te plaatsen. Maar dat zal wel te veel moeite zijn.

MAAR IS ER – buiten de bekende 120 – NU AL IEMAND VERHUISD?

QBB schijnt een van de eersten te zijn. 🙂

6 gedachten over “Is er al iemand verhuisd?

  1. Yep, het schijnt inderdaad zo te zijn. Ik ben een vroege vogel 🙂 Ik zit nog wel even in een identiteitscrisis hoor. Ben nogal een controlfreakje en nu alles anders is, word ik even een beetje hyper. Maar ook dat zal allemaal wel goed komen…

  2. Voorlopig ff niks veranderen hoor, het ziet er goed leesbaar uit allemaal, wacht maar rustig even tot er meer verhuisd zijn en de tips over wat je wel en niet moet doen loskomen. En als je al wat aan je design wil doen eerst een design-copie maken.

  3. mijn 2 web-logs zijn ook verhuisd. wel even wennen hoor. snap alleen niet goed hoe ik meer dan 10 logs zichtbaar kan krijgen. in beheer kon ik wel ergens aangeven dat ik er 50 zichtbaar wilde hebben maar helaas op de log zie ik er nog steeds 10.

  4. Soms duurt het een tijdje voordat dat soort wijzigingen zijn doorgevoerd, of je hebt je web-log misschien niet opnieuw geherpubliceerd. En Frans raadt iedereen aan eerst een copy van de design te maken voordat je gaat lopen rommelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s