Klein leed.

Vannacht werd Fransamsterdam wakker van een onheilspellend getik. Het leek op gedruppel. Frans dacht dat het misschien uit de badkamer kwam, maar voordat hij daar was had hij al natte voeten. Druppeltjes drongen door het dak heen zijn appartement binnen en vielen een voor een, maar gestadig op de grond. Het zat precies boven de deur van de woonkamer. Tijdelijke remedie daartegen is de aloude emmer en een doek. In de loop van de ochtend kwam er iemand de boel inspecteren. Deze waaghals deed mij de schrik om het hart slaan toen hij zich over een toch wel erg smal en eng richeltje verplaatste naar het platte dak. Vanmiddag zijn er wat lieden – zij hadden gelukkig een ladder meegenomen – in de weer geweest met waterstofzuigers en branders en zo, en als het goed is, is het leed nu weer geleden.

Kage Lek Randje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s