Verhuisvreugde.

Kim (web-log) durfde het gisteren nog wel aan om te melden dat er ook positieve reacties waren op de verhuizing, maar vandaag schieten tranen werkelijk tekort. Natuurlijk moeten sommigen niet verwachten dat binnen 5 minuten alles eruit ziet zoals ze wensen, maar er is toch onmiskenbaar sprake van een bepaalde trend, en die lijkt moeilijk te keren.

11 gedachten over “Verhuisvreugde.

 1. Intussen heeft Edje zijn Punt.nl weer uit het stof gehaald. Na het afstoffen, een likje verf, een natte doek en een enkel nieuw schroefje zou het zo maar kunnen dat Edje bij Web-log verdwijnt…

 2. Het ziet er allemaal niet best uit voor Ilse Media. Het zal me niets verwonderen als er over een half jaar nog geen kwart van de actieve loggers over is op web-log en nog geen 0.1% overgestapt is naar een betaalde web-log. Dat resultaat hadden ze vast niet voor ogen.
  Ik snap niet dat ze de gratis loggers gewoon op de oude omgeving lieten. Dan zijn er ook geen verhuiskosten. Logs die 2 maanden niet meer zijn bijgewerkt gooien ze van de server, dan is er weer capaciteit genoeg. Tegelijkertijd bieden ze nieuwe betaalde logs aan in TypePad en geven ze duidelijk aan wat de voordelen zijn. Ze hoeven ook niet meer dan 7 euro per maand te vragen, want dan wordt een eigen domein al aantrekkelijker.
  Als er vervolgens niet genoeg wordt overgestapt, dan zetten ze wat meer reclame op de gratis web-logs. Het eindresultaat lijkt me op die manier een stuk winstgevender.
  Nu zijn ze bar druk met het verhuizen van een berg logs die al maanden niet meer bijgewerkt wordt. Leuke werkverschaffing.

 3. Ook wel grappig dat er 5 voorbeeldlogs staan van ‘gelukkige’ gebruikers. Bij de eerste log daarvan stond in de log te lezer dat de logger het opgegeven had en niet meer zag zitten. Nu staan er nog maar 4 voorbeeld logs. 8)
  Verder lees is steeds “U hoeft niets te doen, u wordt verhuisd.” Heet een verplichte verhuizing niet gewoon een deportatie te zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s