Web-log waanzin.

Frans kreeg vandaag bericht dat een van zijn andere web-logs ook is verhuisd. Hij moest zijn web-log nog wel activeren. En dat lukt alleen als u een paar onnozele gegevens invult, zoals uw geslacht en uw geboortedatum. Dat gaat heel web-log toch geen flikker aan? Maar er is een I-Pod mee te winnen, dus wie zou er nou gaan lopen klagen.
Het fraaist is nog de drogreden die men gebruikt: Deze gegevens zouden nodig zijn om u nog beter van dienst te zijn. Kan het web-log team mij twee voorbeelden geven waarmee men mij in de nabije toekomst beter van dienst zal zijn nu ze mijn geslacht en geboortedatum weten? Laat me niet lachen.
Geslacht

9 gedachten over “Web-log waanzin.

  1. *Proest* Michiel Houben en Maarten Schenk zijn nogal pissig over een kritisch stukje (‘Web-log.nl boert goed in de VS’)van Ploeter. Ook moddervreter Savage, trouwens.

  2. Dat van die extra gegevens en die iPods wist ik trouwens niet. Dat heb ik nooit op hoeven geven. Ik moet toegeven dat dat verdacht klinkt.
    Maar ik hou het vertrouwen in Ilse hoor. Als mijn gegevens daar niet veilig zijn ben ik de eerste die zijn conclusies trekt.

  3. @Savage: Dat zijn nou van die kleine dingen die ze er net niet bij kunnen hebben. Je gegevens zullen wel veilig zijn, maar laten ze gewoon vertellen wat ze ermee gaan doen en niet voor de zoveelste keer de web-loggers als een stel infantiele idioten benaderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s