Hard Rock Hallelujah Clip.

Een leuke videoclip van het geslaagde nummer Hard Rock Hallelujah van Lordi vinden we natuurlijk op video.google.com Geluid op 10 en schijt aan de buren. En van hun wat minder bekende nummer Blood Red Sandman hebben ze ook een clipje gemaakt. Om hun goede bedoelingen aan te tonen laten we ze nog een keer The Devil is a Loser zingen. En natuurlijk kunt u thuis alvast gaan oefenen voor het grote succes, want jong geleerd, is oud gedaan. Natuurlijk mag u ook een eigen mening hebben.

Lordi

3 gedachten over “Hard Rock Hallelujah Clip.

  1. De clip van Blood Red Sandman vind ik maar ziek (ik heb ‘m niet helemaal af gezien) en bij de clip van Hard Rock Hallelujah verbaasde ik me over het feit dat er een meisje in speelde. Ik kan me niet voorstellen dat.. Nee, laat ook eigenlijk maar.
    Ik heb hier niks mee en vind het maar rare figuren. Brr, ben toch wel benieuwd naar het soort ‘mens’ dat onder de pakken verscholen zit..! Jij?
    xje

  2. ff ik vin die kustums maar niks ff ik wil gewoon ies wette welke mensen er onder die kustums zitten 🙂 😛 dat liedje is goed vin ik ,ik zen zelf ne rock fan , mer die pakke zijn overdreven, 0kej voor een keer mer komaan altijd dat dragen fff wor wel ies vervelend en ik denk ook dat da lastig moet zijn altijd me dat rondlopen? toch??
    alléé din kzen trg ies door
    slukes xXx.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s