Fijn mobloggen.

Frans is nu zo’n drie uur bezig geweest met allerlei leuke en minder leuke telefoongesprekken met telfort, heeft een hele berg papiertjes met allerlei instellingen voor zich liggen, maar het mobloggen, een van de weinige zaken die onze nieuwe omgeving nog een beetje zou kunnen opvrolijken, wil niet lukken. Voorlopig maar even einde oefening.Kutzooi

2 gedachten over “Fijn mobloggen.

  1. Ik dacht eerst dat ‘Mob’ voor ‘Meute’ stond. Raar, juist omdat het gastloggen opgeheven is. Maar nu begrijp ik dat het om loggen met een GSM’tje gaat. Dat lost bij mij meteen weer een berg mogelijke problemen op. Mijn GSM’s blijven mooi in de winkel liggen. 🙂 (yep, dat was een standaard smiley.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s