Laag pitje.

Tijdens het plaatsen van de vorige logjes heeft Frans bij het invoegen van een plaatje ongeveer 20 keer de melding gehad dat hij geen verbinding had met het internet of dat de pagina niet kon worden weergegeven of gelijksoortige onzin. Het publiceren van mijn web-log (helemaal, zoals aanbevolen door de deskundigen) duurt nu zo ongeveer een half uur. Het mobloggen heeft Frans ook nog niet aan de praat kunnen krijgen. En bij het eerste help topic over de nieuwe omgeving wat hij opzoekt wordt hij geconfronteerd met de volgende tekst: Als je in het instellingenvenster kiest voor Speciale instellingen, zie je de Standaard instelling.

Dit soort volstrekte onzinnige ‘hulp’, die je alleen kunt begrijpen als je er geen vragen over zou hebben, roept bij Frans ongekende woede op. Helaas is de beheeromgeving en de ‘documentatie’ daarbij een doldwaze verzameling van dit soort alle logica tartende onzin. Kortom, Frans vindt het veel te omslachtig en te tijdrovend om u allen deelgenoot te blijven maken van alle leuke dingen die hij op het internet tegenkomt. Voorlopig staat de boel hier dan ook op een laag pitje.

Met dank aan web-log.nl

2 gedachten over “Laag pitje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s