Troonrede 2006

Frans heeft niets van Prinsjesdag mogen meemaken, hij moest werken en over. Uit de schaarse berichtgeving op de publieke omroep heeft hij begrepen dat er voor het eerst sinds ongeveer 2000 weer een begrotingsoverschot is.

Laat u zich hierdoor niet van de wijs brengen. Destijds was het de eerste begroting met een overschot sinds 1973 en de politieke partijen vielen in 2000 al direct over elkaar heen of de staatsschuld nu in 15, 20 of 30 jaar moest worden afgelost.

Deze discussie heeft men snel van de agenda afgevoerd, aangezien de uitgegeven staatsleningen daar geen reden toe gaven,  en u en ik zijn sindsdien alleen maar met een hogere staatsschuld opgescheept.

Vertrouw niet op politici en zeker niet op uw publieke omroep.

U krijgt binnenkort zelf de kans om uw stem uit te brengen op een volksvertegenwoordiger (lid of potentieel lid  van de tweede kamer) en één van de weinige kandidaten die meer dan twee zinnen kan uitspreken zonder zichzelf in een onontwolbare kluwen te verwikkelen is natuurlijk de vandaag door u en mij betaalde media niet in het licht gezette kandidaat Marco Pastors.

U zoekt zelf maar uit of deze kandidaat uw voorkeur geniet en wat hij nu precies beweert. Fransamsterdam is tenslotte niet de door u betaalde  publieke omroep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s