Albert Bolink bij NCRV.

Morgen is het dan eindelijk zover. De NCRV presenteert: Albert Bolink. In het programma ‘Man bijt hond’ zal deze BN-er Zijn visie over Zijn werk in de uitvaartbranche geven. Groot is de NCRV die deze weldoener heeft uitverkoren om de beeldbuis te vullen. Deze quasi-Godheid die een voorbeeld is voor allen, die nimmer een onvertogen woord zal uitspreken, nog nooit iemand onheus heeft bejegend, immer goed gekleed en gladgeschoren is, vol zit met humor en vriendelijkheid, hoe kan het zo lang geduurd hebben dat Hij op het pad van de NCRV kwam? De grootheid van zijn nog jeugdige geest, zijn nimmer aflatende medemenselijkheid, zijn afkeer van disputen en scheldpartijen, dit alles zal op het Nederlandse Volk neerdalen en weldra zullen de nieuwe leden tot de NCRV toestromen. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.

Een sprekend voorbeeld van de sfeer waarin de internetdiscussies met Zijne Heiligheid verlopen vindt u hier. (Link met dank aan de Telegravin)

3 gedachten over “Albert Bolink bij NCRV.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s