NCRV weigert verzoek Fransamsterdam.

De NCRV heeft mijn verzoek om toezending van de algemene voorwaarden geweigerd, blijkens het volgende mailtje dat ik vandaag ontving:

Geachte heer Amsterdam,

De abonnementsvoorwaarden vermelden wij wekelijks in colofon van de gids.

Met vriendelijke groet,

Klant Contact Centrum

Leuk gevonden maar daar trappen wij natuurlijk niet in, dus het Klant Contact Centrum kan zich morgen met mijn reactie bezig gaan houden:

 

Geachte mevrouw …,

Graag wijs is u erop dat algemene voorwaarden, indien u niet vooraf kenbaar heeft gemaakt deze op verzoek kosteloos toe te zenden, slechts van toepassing zijn indien deze aan de consument ter hand zijn gesteld voordat de overeenkomst waarvan zij worden geacht deel uit te maken is gesloten.

Als iemand dus lid wordt van uw vereniging en u kunt niet aantonen dat de algemene voorwaarden vóór het tijdstip waarop die persoon lid is geworden aan hem of haar ter hand zijn gesteld, dan kunt u geen beroep doen op de algemene voorwaarden, nu u een verzoek om toezending niet honoreert en verwijst naar uw gidsje. In uw algemene voorwaarden beschreven procedures om het lidmaatschap op te zeggen behoeven dan ook niet te worden gevolgd. In dit geval is de opzegging geheel vormvrij en niet aan procedures of termijnen gebonden.

Overigens heb ik het nog niet eerder meegemaakt dat aan een verzoek om toezending van algemene voorwaarden niet prompt werd voldaan, maar dat bij de NCRV de wonderen de wereld nog niet uit zijn wekt geen verbazing.

Ik verzoek u derhalve andermaal om mij omgaand per email een exemplaar van uw voorwaarden te doen toekomen.

Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s