NCRV van God los

De NCRV blijft weigeren om mij een exemplaar van hun algemene voorwaarden toe te zenden. Na wat geleuter dat de voorwaarden op mij niet van toepassing zouden zijn omdat ik geen lid ben komen ze uiteindelijk weer niet verder dan verwijzen naar hun gidsje. Het is werkelijk Godgeklaagd dat een zichzelf respecterende vereniging het simpelweg verdomt om aan haar verplichtingen te voldoen en het feit dat men de mail durft te beëindigen met het uitspreken van het vertrouwen mij zo voldoende informatie te hebben gegeven getuigt van een onbegrensde naiviteit. De mail van vandaag:

Geachte heer,

Iedereen die bij ons een lidmaatschap aangaat, wordt geïnformeerd omtrent de algemene voorwaarden. Uw verzoek, hoe op te zeggen, is niet van toepassing aangezien u geen abonnee bent van onze gids. Zou u dat wel zijn, dan zou u volledig op de hoogte zijn van onze algemene voorwaarden; die sturen wij namelijk altijd toe. Voor meer informatie over de abonnementsvoorwaarden willen wij u toch graag verwijzen naar de colofon van de gids of naar de website.

Wij vertrouwen erop u zo voldoende informatie te hebben gegeven.

Met vriendelijke groet,

Klant Contact Centrum

2 gedachten over “NCRV van God los

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s