Site Albert Bolink gehackt.

Een aantal onverlaten, zich verzameld hebbende onder de domeinnaam www.detelegravin.nl heeft zich niet alleen tot actie bereid verklaard, maar ook de daad bij het woord gevoegd. De genoemde organisatie heeft zich de vrijheid toegeëigend om de site van de bekende en alom geroemde en in lauweren gehulde, doch de laatste tijd wat wegkwijnende, Albert Bolink te hacken . Vooralsnog lijkt dit niet tot enige aantoonbare schade te leiden, immers, Albert is afhankelijk van een uitkering en enige bijverdiensten zijn bij onze vrinden van de Fiscus niet bekend. Natuurlijk is Frans een fel tegenstander van het op deze wijze hinderen van de intracommunautaire electronische wijze van het uiten van de vrijheid van mening van de heer Bolink en hij biedt dan ook graag tegen het geldende tarief zijn diensten aan. Heer Bolink kan na het storten van een voorschot contact opnemen.

11 gedachten over “Site Albert Bolink gehackt.

 1. Plaatjes jatten, Frans!? Je weet wat er dan kan gebeuren, hè? Nou vooruit maar, omdat je zo’n schatje bent.
  En kom ook eens reagluren, Bollie is nog steeds aan het kankeren.

 2. Erg wat die gek allemaal uitspookt en mailt. Maar goed, dat gaat hem nog wel een keer de kop kosten is het niet binnenkort?

 3. Frans je was één van de eersten die wist dat de zogenaamde persiflage gemaakt was. Weet je waarschijnlijk ook wie deze persiflage aangevraagd heeft. Wil je dan dit persoon vragen om dat persiflage log ook weer te laten verwijderen . De humor is er nu wel vanaf !
  En ik help jou ook wel eens ongeacht wat er gebeurt is. Dus help me bij deze ook effe.
  Doei: Albert

 4. Je hebt wel succes met je berichten over mij, ze worden nog steeds gevonden door minkukels die op mijn naam googlen en dan het voor eigen belang weer doorplaatsen onder het mom van: Kijk es wat ik nu weer gevonden heb. Franske succes met je blog: Albert Bolink

 5. Ja zo’n super landverader en paardenpenis als een lullo Bolink vergeet je niet gauw .
  Je zult ongetwijfeld een enorme schare hahaha vrienden hebben die je liever geradbraakt in een vat olie zien koken , dan op hun forum zien komen .
  Bolink wat een dappere dodo zeg !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s