Dochter Jan des Bouvrie failliet.

Nu pappa Jan weer een mooie deal heeft gesloten met de gemeente Almere heeft hij natuurlijk geen centjes meer om zijn dochter uit de stront te trekken en moet hij nog wat bijverdienen met alleraardigste interviews over de kankerziekte van zijn vrouw bij ene Felderhof. (óók NCRV)

 

 

Naam:
Nicole des BOUVRIE

Geboren:
Bussum, 29-04-1965

Woonadres:
Prins Bernhardlaan 7 3743JJ Baarnpublicatiedatum
publicatiekenmerk
publicatieomschrijving

25-08-2006
utr.06.439.F.1300.1.06
Uitspraak faillissement op 23 augustus 2006

Curator:
mr. J.W. Bouman

Adres:
Postbus 272 1200AG Hilversum

Telefoon:
035-6721821

Rechtbank:
Utrecht

Rechter-commissaris:
mr. A.C. Schroten

Insolventienummer:
F.06/439

 

Bron: insolventies.rechtspraak.nl

8 gedachten over “Dochter Jan des Bouvrie failliet.

  1. Dochter Des Bouvrie helemaal niet zo’n schatje. Enig idee waarom het zo slecht gaat met haar zeg maar? Het onschuld zelve? Nee. Dat paps Des Bouvrie haar laat zitten? Genoeg is genoeg! En mams Plieger? Idem dito. Ze is niet wie ze zegt dat ze is. En dat ze zo onschuldig overkomt? Ze is dat zeker niet.

  2. Nicole,
    I have a problem with you and I would like to contact you directly but doesn’t seem possible. You still owe me money for a modeling job I did for you on 4/4/2008. After many email, promises and even an SMS to my book keeper that you would or have paid, I still haven’t received what you agreed to pay me. The photographer paid you why don’t you pay me? – Lee M. Ross

  3. Ik ken nicole heel erg goed, en het is een schat. Maar probleem na probleem doet zich voor maar ze heeft gewoon niet de dicipline om haar eigen zaakjes te regelen. Haar vader en haar moeder deden en doen ontzettend veel voor haar. Ze proberen haar aan alle kanten te steunen maar op een gegeven moment is het een keer genoeg. Nicole is een volwasse meid met drie bijna volwassen kindren. Haar ouders kunnen haar niet altijd maar een hand boven het hoofd houden, ze moet toch ooit zelf leren haar eigen broek op te houden. Ik geef nu zelf ook mijn mening en heb zelfs nog wat inside-infromation maar alsjeblieft hou op met dit soort blogs. Wordt je er nou zelf gelukkig van om te klagen over anderen? Nee.. dus laat deze mensen in hun waarden en zoek een andere hobby.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s