Leger weer naar Afghanistan.

Nadat in Friesland een aantal paarden van een eiland is gehaald door een paar amazones heeft het Nederlandse leger zich weer snel teruggetrokken richting Afghanistan. De bevolking en met name de Taliban-strijders aldaar zijn diep onder de indruk van de verrichtingen die ons leger in de polder heeft kunnen verrichten. Tenslotte geniet ons land al eeuwen internationale bekendheid vanwege de strijd tegen het water, en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen. Vooral het feit dat men er eerst niet was, toen te laat, en dat het water eerst te hoog stond en toen te laag, heeft een onuitwisbare indruk gemaakt. De regering heeft inmiddels 80 miljoen euro uitgetrokken om het bij de Afghaanse bevolking gerezen onjuiste vooroordeel dat paarden in Nederland heilig zijn te vuur en te zwaard en te paard te gaan bestrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s