Comfortably Numb Live

Google heeft een tijdje geleden Youtube.com overgenomen en dat hadden we nog niet gevierd. Daarom doen we dat nu nog maar even met Pink Floyd. WAARSCHUWING: Het is oogverblindend en oorverdovend dus Volkskrant-journalisten en politici kunnen dit als een marteling ervaren.

Voor de reislustigen onder u nog de versie uit Venetië. Het concert vanaf de in het water gelegen pontons aldaar kostte de burgemeester zijn kop omdat de omliggende gebouwen nogal wat scheuren hadden opgelopen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s