Radar Love

Google’s Youtube is toch wel een uitkomst voor de bedaagde internetter die niet de hele dag alles af wil lopen struinen maar toch aan zijn trekken wil komen. Ik sluit vandaag af met een van mijn eerste singletjes. The Golden Earring.

3 gedachten over “Radar Love

  1. Voor groot beeld: filmpje niet starten op mijn pagina, maar meteen twee keer doorklikken en dan rechtsonder groot beeld kiezen. Kan zijn dat je PC tje vastloopt maar dan moet je opnieuw opstarten. Dat is op onze leeftijd nog wel te doen. Een sigaret kost ook elf minuten van je leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s