Vanochtend om half tien belde moeders nog even vanuit het ziekenhuis dat ze rustig lag af te wachten tot ze naar de operatiekamer zou worden gereden.

Met betrekking tot de informatievoorziening lezen we op het weblog van het Diaconessenhuis:

Om uw privacy te waarborgen en te voorkomen dat dezelfde informatie meerdere keren verstrekt moet worden, verzoeken wij u om één of twee contactpersonen aan te wijzen. In principe zal uitsluitend aan deze personen informatie gegeven worden over uw ziekte en behandeling.
Na een ingreep of onderzoek kan de contactpersoon aan een verpleegkundige van de verpleegafdeling om informatie vragen. Dit bij voorkeur aan het eind van de ochtend of ’s middags.

Dus om 13.00 maar eens gebeld hoe het een en ander verlopen was. De verpleegkundige kon slechts mededelen dat de patiënt nog niet terug op de kamer was. De operatie stond gepland voor 09.50 maar ja, of er uitloop was geweest wist ze natuurlijk ook niet, want zij zat er pas te zitten sinds 12.00. Doei!

3 gedachten over “

  1. Hallo Frans
    Na het telefoongesprek direct naar jouw website gekeken en geconstateerd dat ik alle informatie over moeders via deze site kan volgen en daar ben ik heel blij mee.
    Groetjes en ik bel je morgen. Jet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s