Update

Frans heeft het maar niet nog langer afgewacht en is om 14.30 naar het ziekenhuis vertrokken om ter plaatste poolshoogte te nemen. Daar bleek dat moeders net – om 14.45 – op de IC was aangekomen. Ze was om 12.15 alweer bij kennis, maar de longfunctie baarde wat zorgen en de chirurg hield dat toch liever even zelf in de gaten op de OK. Het heeft dus wel even geduurd voordat ze dit voldoende onder controle hadden. Ze heeft nu nog een slangetje voor wat extra zuurstof en men was bezig om de juiste dosering pijnstillers te bepalen. Ze was goed aanspreekbaar en naar eigen zeggen heeft ze geen last van geheugenverlies. Kortom: Operatie geslaagd, en de patiënt hebben ze er voorlopig met succes doorheen getrokken. Om 19.00 gaat Frans nog even een kijkje nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s