zaterdagmiddag

Vanmiddag is Frans nog bij zijn moeder op bezoek geweest en ze lag er monter bij. Het slangetje voor de zuurstof was verdwenen en ze klaagde al dat er maar 4 zenders op haar televisie zaten. Dat is inmiddels verholpen.

De planning was dat ze vanmiddag al uit bed moest komen, dat werd wat uitgesteld, maar zojuist belde ze dat ze toch met hulp van twee zusters een rondje naar het toilet had voltooid.

Dat ging weliswaar gepaard met wat pijn maar dat is niet ongebruikelijk in een dergelijke situatie. En het is natuurlijk gewoon lastig omdat je aan je ene hand vastzit met een infuus aan een mobiele apotheek en aan de andere kant hangen allerlei drains uit je lichaam. Inmiddels ligt ze weer comfortabel in bed, heeft ze nog wat telefoontjes gepleegd en gaat ze zometeen aan een deskundige vragen hoe ze de teletekst op de tv krijgt, want ze wil nog wel graag weten op welke zender wat te zien is.

Bekenden die haar telefoonnummer willen hebben kunnen altijd even mailen naar fransamsterdam@gmail.com en verder hopen we maar dat zich geen complicaties voordoen. Risico’s op infecties en zo zijn natuurlijk nog niet verdwenen maar vooralsnog mogen we niet klagen en hebben we goede hoop.

Frans gaat nu ook nog een uurtje tv kijken en dan gaat ie als een blok in slaap vallen want een beetje moe is hij van het een en ander toch wel geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s