Update zondagmiddag

Vanochtend moest moeders al om een uur of acht het bed uit. Wassen en watergolven, verzorging van de drains, beetje oefeningen doen en zo. Daarna heeft ze geruime tijd in een stoel voor het raam gezeten. Vanuit die positie kon ze alleen de telefoon niet aannemen, dus er hebben wat mensen min of meer voor niets gebeld die een vreemde man aan de telefoon kregen. Ik kan u geruststellen, dat is gewoon de patient die naast haar ligt en zo vriendelijk was de telefoon even op te nemen. Het infuus is vanmiddag uit haar hand verwijderd en 1 van de twee drains mocht er ook uit. De laatste drain blijft gewoonlijk nog wel even zitten en het is niet ongebruikelijk dat je daar op een gegeven moment mee naar huis wordt gestuurd. Pas tegen bezoektijd, 14.30, hebben ze mams weer in haar bed geholpen en daar was ze toen ook wel aan toe. Warm eten doen ze in dit ziekenhuis tegenwoordig gelukkig gewoon ’s avonds en daar kijkt ze nu al weer naar uit.

Als er geen gekke dingen gebeuren gaat Frans morgen weer aan het werk en misschien dat ik vanavond nog even laat weten wat moeders gegeten heeft en of het een beetje te pruimen was.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s