Vincente Everts dweept met Meisjevandeslijterij

Heer Everts mocht gisteren op Business News Radio in het programma In de Ban van de Week een praatje maken over de nieuwste Gadgets. Hoewel niet echt vers van de pers ging het dit keer over podcasten. Reden om dit interview hier toch even te vermelden is dat één van onze broodloggers van het eerste uur als voorbeeld van een successtory werd vermeld. De stream van de uitzending kunt u vinden door de hieronder staande link aan te klikken. U moet hebben Za 09-12 In de Ban van de Week deel 6 en dan het schuifje op 18.00 minuten zetten. Het leukste vond Frans dat hij Meisje nog op dit zoveelste succes kon wijzen vóórdat ze zelf wist dat ze genoemd was.

http://www.bnr.nl/Weblog.asp?Context=&WeblogId=5

2 gedachten over “Vincente Everts dweept met Meisjevandeslijterij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s