zondagavond update

Het eten voor moeders bestond vanavond uit een stukje visfilet met gemengde groenten en gebakken aardappeltjes. Dat leverde geen reden tot klachten op. De patiënte die sinds gisteren tegenover haar ligt had vanmiddag 12 bezoekers tegelijk en dat was toch wel een beetje druk. Er mogen er 2 komen. Dus daar heeft ze wat van gezegd. Zolang ze zich over zulke zaken druk maakt gaat het goed, zal ik maar denken. De vriendelijke relatief jongeman die naast haar lag wordt morgen ontslagen en daar is ze niet zo blij mee, want die hielp haar meestal met de technische zaken. Die moet ze nu zelf maar onder de knie hebben. Het is trouwens in het ziekenhuis net een kantoor hoor. Als moeders de telefoon niet opneemt voordat hij 4 keer is overgegaan, dan slaat hij op in gesprek. Logisch, anders blijft dat ding maar gaan en dat is natuurlijk vervelend voor de overige patiënten, maar ze is nou eenmaal niet altijd meer zo’n sprintster.

Ze voelt zich verder goed en gezond, alleen het kapotte lijf doet wat pijn en de dingen die normaal al lastig zijn, zijn nu nog wat lastiger.

Het televisiemenu bestaat voor vanavond uit Praatjesmakers en daarna Weekend Millionaires om het geheugen nog even te testen. Daarna zal ze denk ik wel in slaap vallen.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s