Albert Bolink in een ander licht

De afgelopen week heeft Frans er wel eens over nagedacht hoe dat nou moest als moeders zou komen te overlijden en dan wilde ze zelf graag liever gecremeerd worden dan begraven maar dan toch wel weer in het graf bij mijn vader en zo. Allemaal vragen waar je je normaal niet druk over maakt wat er nou precies wel en niet mogelijk is. Gelukkig is er dan nog Albert Bolink die geheel belangenloos en uiterst vriendelijk en toch niet van enige kennis gespeend zomaar tot je beschikking staat, ook al heb je wel eens een verschil van mening met hem gehad.

Op het gevaar af door andere webloggers te worden gelynched wil ik hem daarvoor hierbij toch graag dank zeggen. Maar nu moeders morgen weer naar huis mag zetten we Albert weer even op de wachtlijst! Een geintje kan hij wel tegen.

Albert, bedankt, en laat je niet kisten!

3 gedachten over “Albert Bolink in een ander licht

  1. Ik kijk net toevallig effe op je log en wat zien ik?
    Beste Frans , Je hebt jouw achternaam bekend gemaakt via gsm-gesprek. En we hebben het één en ander uitgesproken. Met mij kun je vaak dollen ook al ben JIJ zelfs wel eens tever gegaan, maar zoals gezegd het is uitgesproken. En wat ik voor jou deed zou ik ook voor Vince doen, die toch met hetzelfde uiterlijk een persiflage om mijn log maakte. Maar bij ernstige ziekte en men vraagt mij advies dan geef ik advies. En inderdaad ik had kunnen zeggen *&^%$%^&* maar daarvoor ben ik teveel mens die ook altijd en overal met zijn eigen naam vermeld staat. Ik hoop voor jou en voor jouw Moe en de rest van familie dat er fijne Kerstdagen mogen komen en een heeeeeeeeeeel gezond 2007 . Al is dat laatste wel slecht voor de branche ( hahahahahaah ) Doei: Albert

  2. Tja Franske dat was in 2006 en nog steeds ben ik volop bezig met internet en uiteraard ook de uitvaartvoorlichting wat nog steeds gratis is. Voor de poen heb ik wel andere website’s.
    Groetjes: Albert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s