CDA lijkt overstag

Het lijkt erop dat de VVD ministers gaan aftreden en dat het CDA door de slappe knieën gaat en het links gepeupel tegemoet gaat komen door toch, ondanks dat het hele kabinet achter het standpunt van Verdonk stond dat dat niet kon, een beleidswijziging door te gaan voeren zonder dat er sprake is geweest van de installatie van een nieuwe regering. Kortom, als je maar hard genoeg schreeuwt in dit land worden de staatsrechtelijke waarden en normen in Nederland zelfs door het CDA opzij gezet. Schijnheilig uitgestreken stelletje zakkenvullers.

Update 22.15: De VVD gaat zich nu tijdens een schorsing van het kabinetsoverleg toch weer beraden. Als de VVD ministers nu uiteindelijk toch weer aan zouden blijven dan kan Rutte helemaal de boom in als ‘leider’ van de partij. Dan heeft men uiteindelijk toch schijt aan zijn – zeldzame – ferme uitspraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s