Nederland bestuurloos

De motie van afkeuring nr. 1113 tegen Minister Verdonk is aangenomen en op grond van eerdere uitlatingen van VVD-bobo Rutte kan worden verwacht dat alle VVD-ministers (en staatssecretarissen) hun ontslag zullen aanbieden.

Er is sprake van een volslagen belachelijke staatsrechtelijke vertoning, D’66 zou spreken over staatkundige vernieuwing, op een moment dat dit land toch wel wat anders aan zijn hoofd zou moeten hebben dat een partijtje partijpolitiek gekonkel. Pim Fortuyn draait zich zelfs zonder enige thuiszorg moeiteloos om in zijn graf.

Welk ministerie helpt Nederlanders eigenlijk bij een voorgenomen emigratie? Heeft dat ministerie nog een minister? Bestaat de BV Nederland nog? Of hebben onze vrienden ter linkerzijde alvast een voorschot genomen op hun verdere destructie van dit land en de kapitaalvernietiging van velen die er wel voor gewerkt hebben?

Update: De fractievoorzitster van een of andere gristenhondenvereniging heeft de eventuele gevolgen van het een en ander al bij voorbaat geheel in handen van de VVD gelegd. Daar hebben ze natuurlijk níets mee te maken.

Update: Heer Bos (PvdA) kraait dat hij het zo klein mogelijk heeft willen houden en niet heeft willen opblazen en constateert dat minister Verdonk het CDA en de VVD in gijzeling heeft gehouden.

Update: Pechtold (D’66) loopt nog wat na te mekkeren dat het weer na 00.30 is geworden en dat niet iedereen gewoon eerst rustig is gaan slapen. Tsja, daar trappen we niet meer in.

Update: Het kabinet gaat zich, zo meldt mevrouw Verdonk, morgen beraden. Frans had niet anders verwacht.

De moraal van dit verhaal: Een kameel is een paard dat is ontworpen door een commissie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s