De verrassing van 2006

Eigenlijk moet je natuurlijk wachten tot het einde van 31 december omdat er altijd een nog grotere verrassing kan komen. Maar het toen elfjarige meisje dat afgelopen zomer in Amerika een talentenjacht won zal niet meer worden overtroffen in de komende dagen. Talentenjachten zijn momenteel namelijk uit. Alle zangertjes en zangeresjes hebben hun materiaal veilig opgeslagen en wachten op betere tijden met minder concurrentie. Ondertussen proberen ze misschien te leren tennissen of baseballen, maar Bianca Ryan heeft dit jaar haar eerste $ 1.000.000 al binnen gehaald. En een platencontract voor 5 albums.

Mocht men ooit nog het idee opvatten ons van uw en mijn belastinggeld op een Eurovisie Songfestival te moeten feteren, dan mogen van mij alle beerputten leeggezogen en gierwagens open worden gezet. Als het eerste filmpje hapert even op pause drukken en wachten tot ie wat verder geladen is, of een betere verbindng nemen. Dit filmpje is een gemonteerd item over het succes van de kleine schreeuwlelijk, het tweede filmpje is het optreden in de talentenjacht. Het eerste optreden voor de Amerikaanse President is inmiddels ook alweer achter de rug.

 

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-758389324999361717&hl=nlNog eentje omdat we het niet laten kunnen: We hebben ook nog iets uit de voorrondes gevonden:

6 gedachten over “De verrassing van 2006

  1. dit meissie is so goed en se heb een strottie van goud egt als sij het nie gaat makuh daar buituh dan weet ik het ook nie wie laat haar nou lopen wie wil er nou nie met dit meissie singen nou niemand tog 😀
    iedereen wil wel met haar zingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s