KNMI weer overbezorgd

Om 01.48 uur afgelopen nacht heeft het KNMI het weeralarm maar weer ingetrokken omdat de wind alweer in kracht afnam. Hier en daar een boom omgewaaid en een paar dakpannen die het einde van het jaar niet hebben gehaald. Daar bleef het bij. Het KNMI raadt echter aan om vooral de waarschuwingen te blijven volgen want er zou wel eens een nieuw weeralarm kunnen worden uitgegeven. We worden nu dus eigenlijk gewaarschuwd voor een waarschuwing die er wel eens zou kunnen komen. Een veiliger land bestaat volgens mij niet. Geef die mensen gauw een oliebol en een paar dagen vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s