Pas je welkomsttekst aan

Ja, dat dacht Frans vanavond wel even te doen. Nou, hij is ruim anderhalf uur bezig geweest om er achter te komen hoe dat in web-logV2.0 gaat tegenwoordig. Wat een drama en hoe durft iemand zijn klanten hiermee op te zadelen. Het is nu nog niet wat de bedoeling was, maar Frans weet in ieder geval hoe het zou moeten kunnen, dus in feite ben ik net zo ver als ik twee uur geleden dacht te zijn. Vrolijk Nieuwjaar. Zoveel server-errors en vastlopers als vanavond heb ik in heel 2006 nog niet bij elkaar gehad.

4 gedachten over “Pas je welkomsttekst aan

  1. Ik moest zo lachen om je welkomst tekst aanpas poging, ik heb het helemaal opgegeven, dan maar een lousy layout, waar niemand iets van snapt, als ik het maar weet of zo, en anders leg ik het wel uit. Maar verdiepen in die settings, nee, ben helaas geen afgestudeerde IT’ster!
    groetjes thorny
    happy 2007!

  2. Ik had een poosje geleden heel toevallig de Poll gevonden…zou niet meer wéten waar ik die terug kan vinden…. zucht…maar het is gratis! (dus ik zeur niet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s