De Spoorverwachting

Nu er in het hele land de komende avond geen treinen meer rijden en men geen flauw idee meer heeft waar eventueel de bovenleiding is afgebroken of waar er iets op de rails ligt, lijkt het Frans hoogst onwaarschijnlijk dat er morgenochtend volgens de dienstregeling wordt gereden (maar dat weten ze zelf nog niet). Dringend advies van Frans voor mensen die niet tot zaterdag op een station willen bivakkeren (alleen in Amsterdam en in Utrecht schijnen wat slaapplaatsen geregeld te zijn): Neem een taxi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s