Ultimate experience.

Vandaag heeft Frans zeven uur gereisd voor 2 x 1.5 minuut ultimate experience. Nee, niet naar de Wallen, maar naar Roosendaal, alwaar men een Indoor Sky Diving centrum aan het uitbaten is. Het ziet er leuk uit, het is erg leuk om te doen en je houdt er een behoorlijke spierpijn aan over, zodat een weldadige massage eigenlijk ook bij het programma inbegrepen zou moeten zijn. Voorlopig volstaan we even met deze link om u alvast een indruk te geven. Morgenavond hoopt Frans wat foto’s te plaatsen, maar die worden natuurlijk overtroffen door de filmpjes die ongetwijfeld bij Het Meisje van de Slijterij zullen verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s