Deceptie.

Vanmiddag werd er op kantoor een grote doos afgeleverd, afkomstig van Xump. Frans begon natuurlijk meteen met uitpakken, om de Mova Globe – zie logje hieronder – zo snel mogelijk aan de praat te krijgen en daarmee natuurlijk ongekende bewondering te oogsten.

Maar het enthousiasme werd al gauw getemperd toen bleek dat er in de doos de volgende zaken werden aangetroffen:

5 solar radiometers.
2 rocket project kits.
5 thermodynamische drinkende vogels.
1 magnetische project kit.
1 wetenschappelijke bewegings kit
en, als extraatje:
1 busje gloei-in-het-donker slijm.

Maar geen Mova Globe.

En als verrassing zat er nog een leuk geel stickertje van de douane op de doos met de mededeling dat er in verband met verschuldigde invoerrechten een factuur zal worden nagezonden.

In de doos zat een nulfactuur van Xump voor een meneer in Kowloon, Hong Kong, die nu dit weekend noodgedwongen met andere speeltjes aan de gang zal moeten.

Het ordernummer op de factuur is logischerwijs niet mijn ordernummer, dus je zou in eerste instantie denken: verkeerde order in verkeerde doos gedaan, een simpele verwisseling.

Maar het vreemde is dat het pakketnummer van deze zending ook niet overeenkomt met het nummer dat mij is bevestigd. Dat pakket is inmiddels wel in Nederland aangekomen, zo leerde het track and trace systeem van UPS/EMS. Dus het is onwaarschijnlijk dat mijn Mova Globe nu in Hong Kong is. Ik sluit zelfs niet uit dat het juiste pakket alsnog arriveert, maar die kans is denk ik toch niet zo heel groot. Dan zouden ze twee dezelfde adresstickers hebben moeten printen en dat zou toch niet moeten mogen kunnen.

In ieder geval: wordt vervogld!

3 gedachten over “Deceptie.

  1. Het regende pijpenstelen en het was aardedonker. Wellicht vanmiddag nog.
    Windows livewriter doet het weer en ik kan nu vanaf mijn mobiel bloggen, dus u kunt weer wat vaker berichtjes verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s