Spanning in Bangkok.

Frans heeft een ticket naar Bangkok voor a.s. zaterdag 29 november 2008 maar uitgerekend vanmiddag is de situatie in Thailand zodanig uit de hand gelopen dat de luchthaven is gesloten voor uitgaande vluchten. Landen schijnt nog wel te kunnen. Gelukkig is het pas dinsdag en voor zaterdag moeten ze de boel daar toch wel weer op orde hebben, maar enige spanning is onvermijdelijk. Als ik eenmaal geland ben en ik kan niet meer terug zult u mij niet horen klagen.

http://www.bangkokpost.com/

3 gedachten over “Spanning in Bangkok.

  1. Bangkok, geweldige stad. Ik heb wel begrip voor de situatie. Ik vind het goed dat de bevolking opkomt en deze drastische situatie is nodig om aandacht te krijgen in een land als Thailand. En wat ik dan zou doen als ik echt weg wil… busje naar Cambodja of Vietnam 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s