Contact met reisagent

Zojuist gebeld met reisagent:

Frans: Goedemorgen u spreekt met Frans … ik bel over de vlucht van morgen CI066 naar Bangkok waar ik een reservering voor heb en die is geannuleerd. Op de site van de vliegtuigmaatschappij, China Airlines, wordt gemeld dat reizigers contact op dienen te nemen met hun reisagent, dus bij deze.

Reisagent: O, en die vlucht zou geannuleerd zijn?

Frans: Ja.

Reisagent: Dat moet ik nakijken.

Muziek.

Reisagent: Daarvoor moet ik contact opnemen met de luchtvaartmij, ik bel u zo direct terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s