Kuala Lumpur (2)

Gisteren maar eens uitgeslapen, dus vanochtend dan maar extra vroeg uit de veren om een kaartje te bemachtigen voor de Skybridge, het loopbruggetje tussen de Petronas Towers. Dat is inmiddels gelukt, om 13.30 wordt Frans aldaar verwacht.

In de tussentijd mooi gelegenheid om even een blogje te plaatsen. Ik maak er vandaag maar een torendag van denk ik, de TV-toren is nog tot vanavond 22.00 te bezoeken dus dat staat nu ook op het programma. Al met al schiet het toch weer op hier in Kuala Lumpur, morgen is het vrijdag, de laatste hele dag hier. Zaterdag om 12.00 uitchecken bij het hotel, en dan rustig richting vliegveld, ik vertrek als het goed is om 18.30 naar Phuket.

Heb begrepen dat vliegtickets uit Bangkok momenteel lucratiever zijn dan aandelen.

En wat betreft de reactie van Kim op het vorige blogje: ja hoor, droom jij maar lekker verder 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s