Patong, Phuket.

Vanochtend het hotel, Aloha heet het, voorlopig nog maar met twee dagen verlengd, allemaal keurig, eigen kluisje op de kamer, ID-check van de meegenomen gasten en zo, dus wat moet een mens nog meer.

Daarna twee uurtjes rondgelopen om de omgeving ook eens bij daglicht te zien. Vervolgens was ik wel aan een ontbijtje toe. Je kunt hier heel veel ontbijten kiezen, zoals een Swedish Breakfast, wat bestaat uit 1 bier, 1 sigaret, en 1 pil tegen de hoofdpijn. Frans koos voor een Amerikaanse versie met toast en veel scrambled eggs en zo. Koffie had ik al gehad, dus toch maar een biertje. Dat maakte voor de prijs niet uit: 150 Baht, ongeveer EUR 3.30. Maar goed, er zijn hier weer andere zaken waar de pecunia aan kunnen worden gespendeerd. Beetje buiige dag vandaag, maar vanavond is het tot nu toe droog gebleven.

Wel lachen hier hoor, in die bars. Eerste vraag van de dames is meestal waar je vandaan komt. Als je dan zegt: "Uit Holland", dan zijn ze even stil en zie je ze bladeren in hun hoofd, waarna ze met een big smile zeggen: "Ik hou van je". Ben je niet gediend van dat geleuter dan kun je natuurlijk ook een handgemaakt oranje armbandje met de naam ‘ Holland ‘ aanschaffen, dat scheelt weer tijd. 🙂

Volendam-Ajax was hier aan het begin van de avond live te zien in een aantal barretjes, ook daar is aan gedacht.

Frans laat het hier even bij, anders komt hij misschien te laat voor zijn afspraak, en dat is niet netjes natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s