Patong, Phuket (4)

Vandaag alweer de laatste dag. Morgenochtend om 09.30 vliegen naar Kuala Lumpur. Dus om 07.30 op het vliegveld zijn, 06.30 taxi vanaf hotel. Niet te laat maken vanavond….

Frans kwam in een piepklein straatstalletje een leuk T-shirt tegen met aan de voorkant een voor mij totaal onbegrijpelijke tekst in het Thais. Gelukkig staat op de achterkant de vertaling in het Engels:

NO, I don’t want
a f?ck!ng
Tuk-tuk
suit or
massage.
Thank you
very much!

Het aardige is dat je zou verwachten dat iedereen hier met zo’n shirt loopt, maar nee hoor, Frans had er nog niemand mee zien lopen en ook op andere verkooppunten van T-shirts is deze versie niet te krijgen. Dus maar gekocht en ’s avonds eens aangedaan. Nog niet helemaal op de hoogte van de Thaise humor voor de zekerheid in een plastic tasje een extra T-shirt meegenomen met de veilige opdruk: Phuket, het grootste eiland van Thailand. Maar dat bleek overbodig, iedereen moet er vreselijk om lachen en dat komt goed uit, het is hier het nationale tijdverdrijf.

Het menu was gisteren erg afwisselend: Engels ontbijtje, bij wijze van lunch poffertjes (!), als diner een Spicy Thai dish en tenslotte op de kamer nog wat stokjes sa-tay, zoals je dat hier schrijft. Over eten gesproken, ik krijg honger….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s