baarn-amsterdam per ns part 2

baarn-amsterdam per ns part 2
Frans bleek verkeerd voorgelicht. Niet overstappen op de bus in weesp maar met de trein omreizen via duivendrecht. In weesp raakte een dame nog geirriteerd toen zij, omdat zij met haar sigaret nog net onder de overkapping stond, zich moest legitimeren en 10 meter moest opschuiven om erger te voorkomen. Er wordt in duivendrecht trouwens aanbevolen om terug te reizen via utrecht-amersfoort. Wel nog even gelachen in weesp met een van die zeldzame ns-ers die capabel en geschikt zijn voor hun taak. Zie foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s