Aangekomen te Pattaya.

Naar Bangkok hadden we wind mee, 10 uur en 25 minuten over gevlogen. Wel af en toe wat turbulentie maar niet storend. Niet veel geslapen. Service en eten en drinken bij de KLM allemaal prima verzorgd.

Rond 12.40 lokale tijd in Bangkok geland. Douane maakte geen problemen, bagageclaim konden we in verband met het meenemen van alleen handbagage overslaan, toch net te laat voor de bus naar Pattaya, die ging om 13.00, en daarna weer om 15.00. Had geen zin om twee uur te gaan wachten, dus voor 1500 Bath (EUR 30.-) een taxi genomen, ruim anderhalf uur, een dikke 150 km.

Af laten zetten bij Soi 10, zo’n beetje in het midden van de baai (maar wel op het land natuurlijk….).

Verzengende hitte als je de airco-taxi uitstapt, maar dat mag de pret niet drukken.

Stukje rondgelopen en bij een bier-bar op de hoek van Soi 13 en Second Street een flesje Heineken genuttigd (50 Bath, 1 Euro).

Ik moest op zoek naar een hotel en had uitzicht op een driesterren-geval dat er wel aardig uitzag.

Het was inmiddels 15.15 lokale tijd en naast mij zat een toerist ook een biertje te drinken. Het uitgaansleven is om deze tijd nog niet echt op gang gekomen en ik vermoedde dat het zijn eerste biertje was na het verlaten van zijn hotel. Dat vermoeden bleek juist en inderdaad, hij logeerde in het hotel waar ik uitzicht op had.

Even geinformeerd of het wat was en vervolgens aldaar een kamer geboekt voor de komende vier nachten. Daarna zien we wel weer verder. Het hotel kunt u vinden op http://www.dynastyinn.com en dan dus het Hotel in Pattaya.

Frans gaat nu de omgeving een beetje verkennen.

Een gedachte over “Aangekomen te Pattaya.

  1. IK realiseer me dat het bij jou daar tegen miidernacht loopt, mooi dat je een onderkomen hebt voor de volgende dagen , het blijft warm, hier ook,groet van mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s