Pattaya-Bangkok

Hoewel er eigenlijk geen enkele dringende reden is om Pattaya te verlaten, kun je, met een wereldstad als Bangkok binnen schootsafstand, deze natuurlijk eigenlijk niet onbezocht laten. Gelukkig heeft het hotel waar ik zit ook een vestiging in Bangkok, vlak naar Nana Plaza, en met een Shuttle-Busje word je voor 500 Baht van het ene naar het andere hotel gereden. Vanavond dus voorlopig even de laatste avond in Pattaya, het busje vertrekt morgen tussen 13.00 en 13.30, het zal een dikke twee uur rijden zijn schat ik in, en dan blijven we drie nachten in Bangkok. Kan daar altijd nog verlengen of weer teruggaan, ik zie wel.

Voor de rest van vandaag heeft Frans in ieder geval oesters op het programma staan, die heeft hij nog nooit gegeten – behalve dan die door een Chinees verprutste dingen -, dus we zullen ons eens laten aanspreken door een van de proppers van de gerenommeerde visrestaurants hier en kijken of dat wat wordt.

Volgende update waarschijnlijk uit Bangkok.

2 gedachten over “Pattaya-Bangkok

  1. hier 1700u. weinig te vertellen,wens je in elk geval lekkere oesters en voor morgen etc. mooie tijd in Bangkok gr.mm.

  2. zojuist een reactie ingetikt,maar is plotseling verdwenen, probeer het misschien later in de middag nog wel een keer.
    in elk geval groeten VAN je mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s