Aangekomen te Bangkok.

Het is 16.15 en Frans heeft zijn intrek genomen in het Dynasty Inn Hotel in Bangkok. Geen idee waar in de stad ik ergens zit, vandaar maar een plattegrond gehaald en de GPS even meegenomen, want hier kun je volgens mij wel aardig verdwalen.

Shuttle-service van hotel naar hotel is natuurlijk erg handig, we zaten met 5 man in een busje voor 9 passagiers, dus iedereen kon breeduit zitten, airco op de goede temperatuur, muziekje erbij, alleen die chauffeur….  De goede man had de onhebbelijkheid om in plaats van een constante stroom brandstof de motor in te doen stromen telkens 2 seconden vol gas te geven en de auto dan 4 seconden uit te laten rijden. Dat ben je na een uur wel helemaal zat en als je dan nog een uur moet… Maar ja, je kan kwalijk uitstappen. Wilt u een mentaal stabiel persoon binnen twee uur veranderen in een geestelijk wrak? Zet hem anderhalf uur bij deze chauffeur in een auto.

Het hotel is niet erg spannend, alles is hetzelfde als in Pattaya, van de handdoeken tot de koelkast en de afstandbediening van de televisie. Geen nieuwe ontdekkingen dus, maar wel praktisch allemaal.

Ga nu de omgeving even verkennen.

3 gedachten over “Aangekomen te Bangkok.

 1. Hoi Frans,
  Als ik goed geinformeerd ben ligt jouw hotel ingesloten tussen:
  Soi Sukhumvit 4
  Rama road
  Asoke road en Sukhumvit road (grote hoofdweg).
  Nabij: Nana Plaza
  Word Trade Center
  Britse Ambassade
  Sirikit Convention Center
  Houd je Thay
  Gr. Dik

 2. frans, een paar uur later ,maar voor jou toch nog 31 aug.,met behulp van de ggenens van Dik en google ,gevonden waar je ergens zit, ik hoop inderdaad dat je telkens weer de weg terug kunt vinden, maar je kunt toch niet in Thailand geweest zijn zonder Bangkok gezien te hebben; dat zou hetzelfde zijn als in Nederland komen en niet weten hoe Amsterdam is, of naar Italie gaan en Rome overslaan. Intussen ben je zeker wel bekomen van de stotterende bus, en heb je een goede siesta genoten en een geschikte eetgelegenheid gevonden; en nu maar afwachten of ik deze reactie op zijn bestemming krijg . gr, mm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s