Bangkok I

Dik is goed geinformeerd, ik zit inderdaad pal naast het Nana Entertainment Plekje.

De locatie hier is uitstekend heb ik al gemerkt, alles is weer binnen handbereik.
Even in een bar een biertje gedronken en daar zat ik heel toevallig vlak naast de plek waar de dames hun ‘ladydrink’ bereiden. Nemen ze in Pattaya nogal eens gewoon waar ze trek in hebben, hier zijn ze wat strenger en commercieler opgevoed, als ze iets aangeboden krijgen nemen ze per definitie een ladydrink, die is tenslotte twee keer zo duur als een ander drankje. En ik kan u nu precies vertellen wat er in gaat: 45% ijs, 45% water en 10% cola, een rietje en voor de show een schijfje van een citroensoort die wij in Nederland niet kennen. Dan lijkt het (door dat scheutje cola) toch net alsof er de helft whiskey in zit en hebben de heren er alle vertrouwen in dat ze na nog een paar drankjes wel aangeschoten zullen raken. Er staat weliswaar een fles heuse whiskey bij de ingredienten, maar daar wordt zelden en zeer spaarzaam gebruik van gemaakt.

Overigens zat ik in deze bar nog even de rit van Pattaya naar Bangkok te overdenken, u weet nog wel, de chauffeur die een cruise-control zou moeten gebruiken, en onwillekeurig begon mijn hoofd weer telkens 2 seconden naar achteren te bewegen en dan weer 4 seconden, langzamer, naar voren. Een dame van het bediendend personeel had dat uiteraard in de gaten – niets blijft hier onopgemerkt – en kwam prompt naar mij toe om te vragen of het wel goed met mij ging. Morgen zonodig maar eens kijken of er hier een dokter in de psychologie is die nog tijd heeft. 🙂

Om 19.45 begon het hier te stortregenen, Frans was net op weg om een restaurantje te gaan zoeken, maar besefte dat hij langs het hotel liep en dat ze daar ook voedsel aanbieden, dus hij heeft aldaar geschuild en onderwijl gegeten. Een mixed grill maar weer eens, drie lapjes vlees en een worstje, aardappelkroketjes en salade voor 5 euro. Zet maar op de rekening.

Er zijn hier aanzienlijk meer toeristen dan in Pattaya, alhoewel ik denk dat er ook wel zo nu en dan een zakenman tussen zit die in plaats van op de hotelkamer hier zijn stukken doorneemt.

Ga nu de drie verdiepingen van Nana Entertainment Plaza eens aan een nader onderzoek onderwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s