Bangkok II

bGIsterenavond het Nana Entertainment Plaza bezocht. Je mag er in de clubs helaas geen foto’s maken maar neemt u maar van mij aan: je weet niet wat je ziet. Mocht u er eens in de buurt komen, beslist een avondje voor vrij houden. Sluitingstijd strikt 02.00 uur.

Vandaag de Skytrain uitgeprobeerd, net zoiets als de monorail in Kuala Lumpur, maar dan met ‘gewone’ treinstellen op de normale spoorbreedte. ’t Systeem is mooi, maar om te zien is het natuurlijk foeilelijk. Het ding rijdt zo’n 15 meter boven de grond en massale betonnen palen moeten de boel ondersteunen. Als je er eenmaal in zit gaat het razendsnel, maar in de tijd die je nodig hebt om station in te komen en bij een trein te komen heb je in Pattaya de rit met een Baht-busje er al lang en breed op zitten. Dus niet geschikt voor afstanden van laten we zeggen minder dan een of twee kilometer. Voor 120 Baht koop je een dagkaart waar je net zo veel ritjes op kunt maken als je wilt.

Verder is het wat aan de regenachtige kant sinds een uur of 13.00 maar dat mag de pret niet drukken, even ergens schuilen en alles schuift gewoon een stukje op in de tijd.

Een gedachte over “Bangkok II

  1. we zijn weer bij . bij het nieuws gezien hoe een moderne Superman de tower in Kuala L.
    beklommen heeft; regen is denk ik beter dan
    eentemp. van 36gr.,geniet nog maar van je vakantie, gr,je mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s