Bangkok V

Over een half uur vertrekt het shuttle-busje, toch nog even snel een logje.

Gisteren ondanks alle heerlijke versnaperingen in de middag toch nog een diner genuttigd. In een restaurant met Zwitserse keuken, een Bratwurst mit Bratkartoffeln und Sauerkraut, gepaard gaande met een Franziskaner Weissbier. Toen had Frans wel een aardig bodempje voor de rest van de avond.

Er zijn op NEP een aantal gogo bars waar men pogingen doet om het rookverbod te handhaven maar dat is vrij eenvoudig te omzeilen. In de praktijk doet u het volgende:

Steek een sigaret op en houdt die in de rechterhand, langs uw lichaam. Loop richting een gogo bar die u aan de linkerzijde houdt. Kijk gedurende 1 seconde richting de ingang. Dat is over het algemeen genoeg om de aandacht te trekken. Er zal iemand naar u toekomen die vertelt hoe geweldig het binnen is. Stel de twee meest onnozele vragen die in u opkomen, ik help u vast op weg:

-Are there any girls inside?
-Zien ze er leuk uit?

of

-Is it airconditioned?
-Krijgen de meisjes het dan niet te koud?

Kortom, het maakt niet uit wat u vraagt, het antwoord zal altijd luiden: Come in, have a look inside.

Wees enthousiast, loop een paar meter richting de ingang, haal plotseling uw brandende sigaret tevoorschijn en zeg: Oh, I’m so sorry, I’m smoking, I think I have to come back later or go somewhere else.

Tien tegen een dat er speciaal voor u binnen een illegale rookplek wordt gecreeerd die u het eerste uurtje niet meer wil verlaten. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s