Frans geeft markt impuls.

Het aantal Nederlandse toeristen dat in augustus 2009 naar Thailand ging is ten opzichte van vorig jaar met ongeveer een derde toegenomen. Dat zou heel goed kunnen. Frans heeft er precies 1 gezien, vorig jaar was hij er niet, en dit jaar waren er ongeveer 4 naar schatting, dus doordat Frans Thailand bezocht nam het aantal in percentage met ruim 30% toe. Ik zal het Thaise ministerie van toerisme eens van mijn verblijf op de hoogte stellen. Misschien zit er wel een prijs aan vast.
Link naar het nieuwsbericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s