Vrijdag.

Het is alweer vrijdag en warm. Het dagschema ligt een beetje door de war. Gisteren was de vroege avondsessie wat uitgelopen en daarna viel Frans een beetje in slaap, zodat hij vanochtend rond 03.15 wakker werd. Dat was natuurlijk geen reden om de late avondsessie af te gelasten, dus Frans trok er nog even vrolijk op uit. Ook om deze tijd is er nog voldoende te beleven, hoewel het hier en daar wel rustig is. Tsja, en als het dan zo’n onverzadigbaar type is dat ook nog eens op een volwaardige ochtendsessie staat is het geen wonder dat er pas tegen 13.00 aan ontbijten gedacht kon gaan worden. Gevolg is dat op het heetst van de dag het eigenlijk nog geen tijd is voor een middagdutje, dus maar even rondgehangen in de Wonderful 2 bar en nu even internetten.

Aan de bar zaten een paar Amerikanen uit Quatar en wat zijn dat toch een praatjesmakers. Hangen de ervaren globetrotter uit en als er dan zo’n vrouwtje met een rieten mandje met daarin haar koopwaar, bestaande uit wat potjes en flesjes met heilzame olien en zalfjes, aankomt, dan moeten ze van elk potje en flesje precies weten wat het is, drie keer schudden, opendraaien en even ruiken, om vervolgens alles af te keuren en niets te kopen. Het eerste middeltje rook niet lekker, het tweede hadden ze thuis ook, het derde zat niet in het originele flesje, op het vierde stond een ingredient verkeerd gespeld, het vijfde hadden ze al eens geprobeerd maar had niet het gewenste effect gehad en het zesde was weliswaar een probaat middel maar ze leden niet aan de symptomen die het middel bestreed. Hun zus had die symptomen wel en die kwam morgen dus dan moest het vrouwtje nog maar eens terugkomen. Ach ach wat een lolligheid zeg.

Zometeen nog even het laatste wasje naar het meisje van de wasserij brengen en dan toch maar heel even slapen want we gaan nog niet naar huis.

Overigens alvast een bericht voor alle wijze neuzen die mij na terugkomst gaan vertellen dat 1 week te kort is voor Thailand: wees gewaarschuwd want ik zal belangstellend informeren waarvoor dat dan te kort is.

2 gedachten over “Vrijdag.

  1. Thijs Wijs weet het natuurlijk beter,je vergeet gewoon dat de nacht bedoeld is om te slapen en neemt genoegen met zao nu een daa een kort hazenslaapje, zo veleng je je korte vakantietijd
    Ben benieuwd of je nog weet hoe laat je morgen, zaterdag, moet zorgen dat je wAKKKER bent. groet mm.

  2. zaterdag, hier 12 uur , jij zo zachtjesaan op het vliegveld?? Goeie terugreis en zet je schrap , vannacht en morgen de eerste vorst verwacht,dus….groet je mm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s